---
  endeesnl

Onze programma's & Diensten

---
 >> Mailing List Home \ Onze programma`s
Egypt For All, Accessible Travel in Egypt
 

 About Us
Meet The Team
New!!!


We bieden een grote keuze aan reizen, van dagtrips tot 14 daagse vakanties, reizen die je zelf kunt samenstellen  en verschillende excursies.

1 dag Excursies

kameelrijden

Geniet van een ritje op een kameel bij de piramiden voor 15 minuten of meer, maak een tocht op een kameel door de woestijn tijdens een van onze jeepsafari's. Kameelrijden is mogelijk in Cairo, Luxor, Aswan, Hurghada, Sharm El Sheik en natuurlijk in de prachtige Westelijke Woestijn.

Nachtleven

Maak het nachtleven in Egypte mee, dat in elke stad weer anders is. In Cairo kan je bijvoorbeeld naar een café om een 'shisha' (waterpijp) te roken en te genieten van Egyptische thee. In Luxor naar een bar met live muziek om bijvoorbeeld een spelletje pool te spelen. In Hurghada kunt u een keuze maken uit één van de vele restaurants en bars.

Geluid- en lichtshows

's Avonds als het donker wordt worden er geluid- en lichtshows gehouden bij de piramiden in Cairo en de Karnak Tempel in Luxor. Deze worden gehouden in diverse talen op verschillende tijdstippen.

Woestijn Safari's

Duiken & Snorkelen

Dolfijnen zijn niet het enige wat je kan zien met een HSA gediplomeerde duiker!! Het is nu allemaal mogelijk met Magdi Aziz in the ILIOS Dive Club & Aqua Center, Steigenberger Al Dau Resort Hurghada. Read more..

Heteluchtballon

1 uur in een heteluchtballon over Luxor tijdens de zonsopgang. Een tochtje met de heteluchtballon: In Luxor, heel vroeg in de morgen om 04:30 uur, we steken over met de pont naar de West Bank, en gaan daar aan boord van de heteluchtballon. Als iedereen aan boord is zullen we voor 50 minuten over de Koningen Vallei en de tempels van de West Bank zweven, en kijken naar de zonsopgang vanuit de lucht echt een prachtige ervaring. Voor meer heteluchtballon foto's klik hier

Boottochten

Het begin van onze boottocht is om 14:00 We rijden naar de zee. Stoppen om op mooie plekken te snorkelen tot de zon onder gaat. Na zonsondergang zullen we aan boord een BBQ houden, na het eten doen we de lichten van de boot uit om naar de heldere sterrenhemel te kijken.

Nijl Felucca trips

Een unieke ervaring van het varen in een kleine Egyptische zeilboot (Felucca) op de Nijl, in Aswan, Luxor of Cairo. Ver van al het drukke verkeer, glij je zachtjes over de Nijl in een romantische atmosfeer. Normaal is de beste tijd de zonsondergang.

Rondreizen

Cairo Luxor Hurghada

4 Nachten Cairo, 3 Nachten Luxor, 7 Nachten Hurghada. Bezoek de Piramiden, Sakkara, Egyptische Museum, El Khalili Bazaar, Karnak, Vallei der Koningen en eindig met heerlijk ontspannen bij de Rode Zee. Read more..

Cairo - Aswan - Luxor

4 Nachten Cairo, 3 Nachten Aswan, 4 Nachten Luxor Bezoek de Piramiden, Sakkara, Egyptische Museum, El Khalili Bazaar, Abou Simbel, High Dam, Gebroken Obelisk, Felucca, Karnak, Vallei der Koningen en meer. Read more..

Snelle dagtrips

Dagtrips Cairo from Alexandria, Safaga, Port Said & Hurghada

Dagtrips voor reizigers op cruises die graag een 10 uur durende korte trip naar Cairo willen, de Piramiden en het Egyptische Museum.

Nijlcruises

Luxor - Aswan - Luxor

Nu helemaal nieuw, voor het eerst in Egypte. Nijlcruises met kamers voor en faciliteiten voor lichamelijk gehandicapten. Luxor - Aswan - Luxor Nijlcruise elke maandag/maandag. 7 Nachten Nijlcruise.

Cairo - Aswan - Luxor - Cairo

Nu helemaal nieuw, voor het eerst in Egypte. Nijlcruises met aangepaste kamers en faciliteiten voor lichamelijk gehandicapten. Cairo - Aswan - Luxor - Cairo Nijlcruise elke maandag/maandag. 3 Nachten Cairo + 4 Nachten Nijlcruise. Read more..

Mega Egypte

Nu helemaal nieuw, voor het eerst in Egypte Nijlcruises met kamers en faciliteiten voor lichamelijk gehandicapten. Cairo - Luxor - Aswan - Luxor Nijlcruise elke maandag/maandag. 4 Nachten Cairo 7 Nachten Nijlcruise. Read more..

Resort Vakanties

1 week Hurghada (El Gouna)

Geniet van je vakantie in het best toegankelijke 4 sterrenhotel aan de Rode Zee. Snorkelen, duiken, woestijnsafari's, kajakken, zeilen, boottochtjes, kameelrijden, quad rijden en meer...

2 weken Hurghada (El Gouna)

Geniet van je vakantie in het best toegankelijke 4 sterrenhotel aan de Rode Zee. Snorkelen, duiken, woestijnsafari's, kajakken, zeilen, boottochtjes, kameelrijden, quad rijden en meer...

1 week Hurghada AL DAU BEACH HOTEL

Geniet van je vakantie in het best toegankelijke 5 sterrenhotel aan de Rode Zee in Hurghada. Snorkelen, duiken, woestijnsafari's, kajakken, zeilen, boottochtjes, kameelrijden, quad rijden en meer...

2 weken Hurghada AL DAU BEACH HOTEL

Geniet van je vakantie in het best toegankelijke 5 sterrenhotel aan de Rode Zee in Hurghada. Snorkelen, duiken, woestijnsafari's, kajakken, zeilen, boottochtjes, kameelrijden, quad rijden en meer...

Vervoer en Uitrusting Verhuur

Toegankelijk Vervoer

EgyptForAll heeft minibusjes met airconditioning te huur, met verplaatsbare moderne ramps, voor handmatige en elektische rolstoelen.

Uitrusting te huur

We hebben tevens handmatige-, elektrische- en doucherolstoelen te huur door geheel Egypte.

WITH US ANYWHERE
Picture of Accessible Travel in Egypt linking to Photo Gallery
TRAVEL STORIES
Mike Riley
UNITED KINGDOM
2003
 
TRAVEL INFO

 Winkelen  Traditionele Egyptische accessoires en souvenirs zijn makkelijk te vinden n bazaars. De bazaar van Khan El Khalili in Cairo is de plek om souvenirs teWinkelen kopen: afrikaans houtwerk, glaswerk, papyrus, kruiden, katoen, sjaals, olien, zeldzame stenen en oosterse juwelen en sieraden. De Khal El Khalili bazaar en sommige andere bazaars hebben flexibele openingstijden, maar zijn d.. Read More
 

 

Locale tijd in Cairo

     

Egypt For All, original Logo
©2000-2021 Egypt For All
Updated: 6 Sep 2007
website by One Planet Marketing
 

Beste links

   Handicapped Scuba Association International
HSA
International Association for Handicapped Divers
IAHD